Cine suntem noi?

Rhea Consulting este consultantul tau din Cluj-Napoca, ce iti ofera solutii financiare si imobiliare la standarde de inalta calitate.

Rhea consulting va intampina prin intermediul unei echipe tinere, dinamice si flexibile, cu o mentalitate evolutiva si receptiva la noile cerinte, pregatita in orice moment sa raspunda cu seriozitate si promptitudine necesitatilor dumneavoastra.

Ce oferim?

Rhea Imobiliare detine o baza de date complexa, ce se actualizeaza zilnic, prin care pune la dispozitia clientilor sai oferta imobiliara completa de pe raza localitatii Cluj-Napoca ce cuprinde apartamente, case, vile, cabane, spatii comeriale, birouri si terenuri destinate vanzarii sau date spre inchiriere.

Servicii complexe

Un bun consilier nu dispare o data ce primele acte sunt semnate.

Echipa Rhea Consulting ofera sprijin complet si complex clientilor sai pe tot parcursul tranzactiei, in ceea ce priveste consultanta imobiliara financiara si juridica, punandu-le la dispozitie colaboratorii sai. Resurse noastre sunt concentrate spre identificarea si realizarea obiectivului comun: livrarea rezultatelor de success.

Schimbare. Flexibilitate. Trend.

Deoarece societatea in care traim se afla intr-o plina schimbare si progres, nevoile si necesitatile oamenilor tind sa se afle si ele intr-o continua tranzitie. Acest fenomen este insa unul favorabil pentru Rhea Consulting, deoarce echipa noastra tanara dispune de flexibilitate si deschidere spre “actual” , “modern” si spre noile trenduri in ceea ce priveste nevoile clientilor nostri.

Servicii personalizate.

La Rhea Imobiliare toti clientii sunt tratati cu acelasi profesionalism, insa fiecare beneficiaza de o analiza si de un serviciu personalizat in concordanta cu cerintele si nevoile sale.

Orientarea spre client

Transformam tranzactiile in relatii.

Am invatat ca succesul nostru depinde in totalitate de multumirea si satisfactia dumneavoastra, astfel ca orientarea spre client si satisfacerea nevoilor lui sunt obiectivele noastre majore. Calitatea serviciilor, dedicarea, rezultatele, etica, siguranta si transparenta fata de client pe toata durata colaborarii sunt principiile care ne recomanda si pentru care suntem recomandati.

Serviciile pe care le meriti. Oamenii in care ai incredere.

Rhea te conduce acasa